Lifestyle

Top 10 sportskih aktivnosti za parove

Sigurno ste se i vi našli u situaciji da imate djevojku do koje vam je stalo no ne provodite dovoljno vremena zajedno radi ostalih obveza. Pravi muškarac osim što brine za svoje zdravlje, također brine i za zdravlje svoje bolje polovice. Kako bi ojačali svoju vezu i ostali lijepi, zdravi, nasmijani i sretni, Macho ekipa vam preporučuje da (osim sexa) sa svojom dragom pronađete idealnu sportsku aktivnost koja će vas zbližiti i zabaviti te, naravno, produžiti vam život!

Rolanje

Idealna rekreacija za parove koji se žele zabaviti i pri tome ojačati noge, leđa i stražnjicu. S rolanjem unutar sat vremena možete potrošiti više od 600 kalorija, što definitivno nije malo. Upozoravamo vas, prije nego krenete s rolanjem, vašoj boljoj polovici nabavite komplet štitnika i kacigu kako bi se i vi i ona sigurnije osjećali. Naravno da će biti padova, no ne brinite, uskoro ćete po gradu rolati kao profesionalci, a njena čvrsta stražnjica uljepšat će vam život.

Trčanje / Jogging

Što se ulaganja tiče vjerojatno najnezahtjevnija sportska aktivnost, no  ujedno i jedna od najzahvalnijih za tijelo. Trčanje je idealan sport za ljude različitih fizičkih predispozicija i ne zahtijeva kupnju skupe opreme ili najma terena. Pripazite da vam je draga prije trčanja dobro razgibana te da imate dovoljno vode. Trčanje ujutro, nakon posla ili predvečer je idealna aktivnost za vaše tijelo, a ako neposredno nakon njega imate i zdrav dnevni obrok, očekujte i pad nepoželjnih kilica.

Bicikliranje

10 sportova za parove - bicikliranje

Idealno za vikend putovanja, istraživanje lokalnih sela i šuma, te zabavu za cijeli dan. Bicikliranje nije stresan sport a omogućava vam dugotrajnu kardiovaskularnu aktivnost koja će vas uz dašak vjetra odlično osvježiti i zabaviti. Isplanirajte rutu, definirajte gdje ćete stati za osvježenje i odmor (op.a. bez pive ovaj put) i opremite bicikle s dovoljno rasvjetnih tijela. Pripazite da imate set za krpanje guma i pumpu da izbjegnete bilo kakve neugodne situacije.

Hodanje / šetnja

Najjednostavnija i najprirodnija ljudska aktivnost, šetnja, osim što će vas smiriti i razgibati, omogućit će vam da u miru držeći se s najdražom za ruku, porazgovarate o važnijim temama i nadoknadite propušteno vrijeme. Utišajte mobitel, opustite se i pričajte sa svojom boljom polovicom. Ova aktivnost je idealna za početnike koji još nisu spremni na ozbiljnije treniranje, a željeli bi nekako početi.

Planinarenje

10 sportova za parove - planinarenje

Još jedna aktivnost koja je savršena za vikendaše. Provjerite koje planinarske rute postoje u vašoj blizini i iznenadite dragu piknikom na planini. Idealan dan: Nedjelja, rano ujutro. Osim što ćete subotom rano leći, naspavati se i time izbjeći čips i pive pred televizorom, tijelo će se odmoriti i na svježem zraku osloboditi od stresa i svega lošega što ste nabrali preko tjedna. Zapamtite, na planini ste posjetitelj, priroda je vaš dom, ali potrebno je biti oprezan i dobro opremljen.

Plivanje

Najzdravija fizička aktivnost koja statistički ima najmanje povreda. Osim što će vam draga plesati pred očima u badiću, pola sata plivanja će joj zategnuti tijelo i polako pretvoriti u pravu malu sirenu. Preporuka: ako plivate u bazenu svakako nabavite naočale da vas ne muči klor i nakon tuširanja se dobro namažite kremom. Također, mazanje svoje drage kremom možete obaviti nakon plivanja, kod kuće, u intimnijoj atmosferi, uz malo muzike i, ma jasno vam je sve. Poseban bonus je da nema znojne smrdljive opreme koju treba prati svaki dan!

Borilački sportovi ili yoga

10 sportova za parove - kickbox

OPREZ! Ako u vašoj vezi postoje neke nerazriješene situacije ili razgovori koji su vam dragu ostavili nezadovoljnom, ne ulazite u boksački sparing s njom jer bi vas mogla ozbiljno ozlijediti. U slučaju da je ljuta, gađati će vaše dragulje i malog Hrvoja, a to bi moglo biti vrlo bolno. Ako ste vatreni i brinete se za svoju dragu ili želite da se zna obraniti sama od nasrtljivih kretena, odvucite je na kickbox ili na krav maga treninge i uživajte gledajući je kako se hrva s drugim curama. Osim što će vam razigrati maštu, njoj će učiniti čuda za samopouzdanje. Ako vaša draga ima probleme s agresivnošću i izbace je s treninga jer je počupala kosu sparing partnerici, probajte s Jogom. Mirna atmosfera ne garantira da će se njena psiha smiriti zauvijek, ali će joj tijelo biti zategnuto i spremno za nove akrobacije u spavaćoj sobi.

Badminton

Jedan od sportova za koje se smatralo da je neozbiljan, lagan i rezerviran za djecu u osnovnoj školi zapravo je adrenalinski show koji nije nimalo jednostavan i lagan. Upozoravamo vas, dobro se rastegnite prije ovog sporta i pazite da vas draga ne pogodi reketom u glavu. Naravno, pustite joj da pobjedi i nagradit će vas nakon treninga. Reketi za badminton su idealan poklon za Božić ili rođendan, a ako vas stvarno sport zaintrigira, izazovite drugi par da igra protiv vas i osjetite pravi žar timske igre s vašom princezom.

Kuglanje

10 sportova za parove -  kuglanje

Idealan sport za druženje s drugim parovima. Kuglanje za parove osim što je zdravo i jača noge, omogućuje vam da se družite s najboljim frendom i njegovom djevojkom te provedete petak ili subotu navečer uz malo fizičke aktivnosti. Pivica ili dvije nisu na odmet tako da se u tim trenutcima možete opustiti i zahvaliti bogu što imate pogled na cijelu kuglanu punu cura, pivu u jednoj ruci, a druga ruka zakopana ispod remena, Al Bundy style. Ah ti trenutci šovinizma.

Plesanje

Tko bi rekao da je ples sport? Prestanite se smijuljiti i mrštiti i jednom u životu učinite nešto dobro za svoj karakter. Odvedite dragu na satove plesa, naučite kako da na svadbama ne izgledate kao šlagirani pavijan za vrijeme prvog plesa i uživajte u naklonosti koju će te dobiti nakon što vam draga procvjeta. OPREZ: Instruktori plesa znaju biti direktni i agresivni te su omiljeni udvarači naših princeza. Ne sramite se pokazati malo ljubomore, prava doza će nju raznježiti a vas na tjerati da naučite plesati bolje od tog anoreksičnog propalog baletana u tajicama. Sretno!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close