Kamasutra

Najbolja mjesta za seks u kući ili stanu

Da li vam se ikada dogodilo da upadnete u seksualnu rutinu? Mnogim parovima dogodilo se baš to, seks je i dalje dobar, ali je postao dosadan. Problem je kad svakim danom ponavljate istu pozu, mjesto izvođenja i ako se možemo izraziti sportskim rječnikom – taktiku. Nemojte se ograničavati samo na krevet, uvedite promjene, bacite se na “posao” i začinite svoj seksualni život.

U kući ili vašem stanu postoji mnogo lokacija koje bi vam mogle pomoći da uvedete promjene, iznenadite svoju malenu i potpuno okrenete priču o seksu kao rutinskom činu. U nastavku vam donosimo mjesta koja će vam zasigurno prekinuti seksualnu rutinu, a nalaze se unutar vaše kuće ili stana.

Kuhinjski stol

stol

Samo nemojte odmah reći da je seks na kuhinjskom stolu nehigijensko iskustvo. Ako i je, nama definitivno ne smeta. Svakako izbjegavajte staklene stolove, da ne bi došlo do neželjenih ozljeda. Seks na kuhinjskom stolu uvijek će biti zanimljivo iskustvo, a sljedeći put kad ćete sjediti s gostima za tim stolom, neće im biti jasno zašto (dok čekate da oni odu) vi i vaša partnerica ne skidate osmijeh s lica. Oni koji posjeduju stakleni stol, ne moraju očajavati, dobra alternativa je i radna ploča vaše kuhinje, zato se odmah bacite na posao i “uglancajte” spomenute površine.

Tuš kabina

Sigurni smo da uživate u pogledu na mokro žensko tijelo. Iznenadite svoju partnericu tijekom jutarnjeg ili večernjeg tuširanja i pomognite joj oprati leđa. Tuš kabine su odlično mjesto za seks, voda će doprinijeti osjetljivosti kože, ali potrebno je biti oprezan da ne bi došlo do ozljeda, lomova ili iščašenja zbog mokre i skliske podloge.  Zato samo hrabro i spužvu u ruke, uštedjet ćete na računu za vodu, te unijeti novo uzbuđenje u vaš seksualni život i dnevnu higijenu.

U kadi

Umjesto da se namačete sami i mlatite majmuna, upalite koju svijeću, napravite pjenušavu mirisnu kupku i pozovite malenu da vam se pridruži. Mirisi i prigušeno svijetlo svijeća doprinijet će romantici, a vaša partnerica će vidjeti da ste se potrudili oko atmosfere, što će vam zasigurno donijeti dodatne bodove. Nakon što je vaša podmornica ispalila sva torpeda, pazite da prilikom izlaska iz kade ne bi došlo do ozljeđivanja, jer vjerojatno je prilikom samog čina, nešto vode završilo i na podu kupaonice.

Uz kamin

kamin

Dolaze hladniji dani, što je prilika da vašoj partnerici priuštite seks uz otvoreni plamen. Pronađite idealnu udaljenost od vatre, kako vam ne bi bilo previše vruće kad se upustite u seksualne aktivnosti. Svakako je potrebno pripremiti teren, jer ne želite da vam bude neudobno. Ugasite sva svijetla, prepustite se romantičnom ugođaju kamina i uz čašu dobrog vina krenite u nove seksualne avanture.

Na perilici rublja

Ubacite prljavo rublje, odaberite željeni program i čekajte centrifugu. Mislimo da vam nije potrebno previše objašnjavati način na koji bi trebali ovo izvesti. Bitno je da stavite partnericu na perilicu i započnete igru. Vibracije koje se javljaju kod pranja, učinit će vaš seks nezaboravnim. Pripazite da ne postanete ovisni o ovakvom seksu, jer pranje čistog rublja samo radi seksa, moglo bi se odraziti povećanjem vaših mjesečnih režija.

Na balkonu

Balkon je mjesto koje će svakako uvesti dodatnu dozu avanturizma u vašu vezu. Poželjno je da je sklonjen od direktnih pogleda okolnih zgrada ili kuća, kako ne biste završili na jednoj od popularnih porno stranica. Uzbuđenje će povećati i činjenica da vi vidite sve, dok ostali nisu svjesni što se upravo odvija nekoliko katova iznad.

Na podu

Ponekad su sve ove pripreme o kojima smo do sad pričali jednostavno suvišne. Iznenadite je i krenite u akciju, a ako vidite da je igra prihvaćena, ne prekidajte to odlaskom u sobu na drugom katu, jednostavno odradite to životinjski na podu. Naravno, probajte ciljati onaj mekani čupavac u središtu sobe i sigurni smo da se vaša bolja polovica neće žaliti.

U dvorištu

Znamo da je dvorište izvan kuće, ali može pružiti odlično mjesto za seksualne aktivnosti parovima koji žele razbiti monotoniju. Bilo bi dobro da na vašem dvorištu postoji zaklonjeni kutak, kako se ubuduće ne biste crvenili prilikom susreta sa susjedima iz ulice. Ako u sklopu dvorišta imate i kućicu za alat, to je idealno mjesto za seksualne aktivnosti, biti ćete sklonjeni od znatiželjnih pogleda, a u vašu vezu uvesti ćete dodatnu dozu uzbuđenja i avanturizma.

U krevetu

blogg

Krevet je svakako jedno od najboljih i najudobnijih mjesta za igre s vašom boljom polovicom. Bitno je samo da se ne prepustite rutini. Razgovarajte s partnericom, istražite što voli i kakve seksualne igrice bi voljela igrati. Najbitnija stvar je komunikacija i opuštenost. Krevet može biti idealno mjesto za seks, čak i jedino koje vam je potrebno, samo je bitno koliko ste kreativni i željni eksperimentiranja.

Tags
Back to top button
Close