Kamasutra

Kako biti najbolji dečko na svijetu

Postoji nekolicina stvari koje iskusni muškarci znaju, a mlađi tek moraju naučiti što se tiče savršenog odnosa s curom ili ženom. Kako su muškarci i žene različiti fizički, tako su nam i načini razmišljanja drugačiji. Dok za muškarca intima predstavlja seks, za žene predstavlja u potpunosti nešto drugo.

Kako bi je najbolje razumjeli, pokušajte se staviti u njenu poziciju. Svoje ponašanje pokušajte sagledati iz trećeg lica i neke stvari će vam biti jasnije. Možda se stvarno ne ponašate onako kako bi htjeli.

Način na koji se prema curi odnositi s ljubavlju i poštovanjem može zbuniti dosta muškaraca, no ne predajte se. Na pravom ste mjestu da postanete najbolji dečko na svijetu uz nekoliko naših savjeta.

1. Ponašajte se prema njoj kao prema dami

Morate shvatiti jednu činjenicu – vi niste najbolji što možete biti. Uvijek možete biti malo bolji. Obratite pozornost da se svaki puta kad se prilika ukaže, ponašate kao pravi gospodin. Otvorite joj vrata od automobila ili stana, primaknite joj stolac, poklonite cvijeće. Budite pravi kavalir i prema njoj se što više odnosite kao prema pravoj dami. Zapravo, ona to i je, samo što je takva kad je u pratnji gospodina.

2. Poštujte je kao osobu

Mnogi muškarci griješe kad od cure očekuju da se uvijek ponaša  kako mi očekujemo ili želimo, samo zato što smo s njom u nekoj vezi. Biti u vezi ne znači da je ona vaš rob koji će preko dana biti poslušna i vrijedna spremačica, a kroz noć divlja i vatrena seks mašina. Samo zato što vas voli ili vam se sviđa, ne znači da će tako ostati zauvijek. Trud, poštovanje i povjerenje su ključni faktori koji vezu čine kvalitetnom i dugotrajnom. Ako to u vašoj vezi ne postoji, onda vas veže nešto treće, a to vjerujte nam, ne traje zauvijek.

3. Zapamtite posebne datume

Zapitajte se, zaboravite li ikad na svoj rođendan? Naravno da ne. Taj dan je poseban jer je samo vaš i jer vas očekuje zabava s prijateljima, puno poklona, možda produženi vikend i roštilj u goricama s najboljim prijateljima.

Zar godišnjica također nije poseban dan? Jedina je razlika da ovaj put  slavite sa svojom dragom. Osim što voli svoj rođendan, ovo joj je drugi najdraži datum za slavlje.

Učinite za godišnjicu nešto što nju zanima i veseli, podijelite ta iskustva i možda doživite nešto novo što bi i vama moglo biti zanimljivo. Budite pravi gospodin i prisjetite se važnih stvari. Ako je stvarno cijenite i volite, to je najmanje što možete učiniti.

4. Budite brižni i puni pažnje

Iako za muškarce seks zadovoljava sve potrebe za intimom, kod žena je situacija malo drugačija. ZAPAMTITE :  One obožavaju pažnju i te rijetke trenutke maženja. Kad imate priliku, držite se za ruke. Kad razgovarate, neka vam sjedi u krilu ili leži na trbuhu. Kad gledate film, budite što bliže jedan drugome. Zagrljaj i nježan poljubac njima znače puno više od cijele noći ispunjene seksom, koji će ionako uslijediti, ne kao nagrada već kao želja.

5. Ne uzimajte je zdravo za gotovo

Jedna od najgorih stvari koje muškarci očekuju od svojih žena je da se uvijek ponašaju kako njima odgovara, bez obzira na to kako se mi prema njima odnosili. U zdravoj vezi oba partnera moraju razumijevati potrebe drugog i shvatiti da je svaka mala gesta i topla riječ znak ljubavi i pažnje.

Sljedeći put kad vas nagradi lijepom gestom ili poklonom, shvatite da je to poseban znak za kojeg morate biti zahvalni i radi kojeg je i ona vrijedna vaše pažnje i ljubavi.

6. Budite joj potpora

Svatko u životu ima probleme i proživljava teška razdoblja radi kojih je često razočaran, ljut i, općenito, loše društvo. U takvim trenucima od partnera se očekuje samo jedno, a to je emocionalna potpora. Ako je vašoj dragoj teško, ne uvjeravajte je da je ona kriva i da je krivo postupila, već joj pomozite da iz te situacije izađe što brže i sa što manje posljedica. Zapamtite, vi ste tim i od vas se očekuje da slušate, da budete iskreni i da u svakom slučaju pomognete u nevolji.

7. Naučite se ispričati

Čvrst stav, tvrdo stajalište i upornost lava jesu kvalitetne odlike muškaraca, no mogu biti i vrlo kontraproduktivne. Iako je isprika udarac po muškom egu ( op.a. za kojeg znamo da je inače vrlo krhak ), skromnost i velikodušnost vaš ego čine jačim no ikad. Čak i u slučajevima kad znate da niste pogriješili, budite oprezni i nemojte dopustiti situaciji da preraste razmjere kulturnog ponašanja i od vas učini prostačku budaletinu. Ispričajte se prije nego show krene i smirite situaciju. Isprika obara sve prepreke i razoružava i najgoreg neprijatelja.

Kasnije, za vrijeme dobrog seksa, uvijek joj se možete unijeti u lice i podsjetiti je da ste ipak vi bili u pravu! Ako za to imate hrabrosti, pripremite se na njenu reakciju te lud, nekontroliran i glasan seks.

8. Slušajte njene potrebe

Pokušajte što više razgovarati o njenim potrebama i željama. Pokušajte shvatiti njene osjećaje iako se  ljuti i ne želi razgovarati. Nekad je ženama jednostavnije da same sa sobom rješavaju stvari i da svoje nezadovoljstvo rješavaju unutar sebe duže vrijeme, dok kod muškaraca to nije slučaj. Muškarci ozbiljnim problemima odmah pristupaju, nemaju naviku okolišati i u sebi se puno dvoumiti.

Umjesto da se naljutite, shvatite da smo različiti i ostanite cool. Njoj će mirna okolina odgovarati i pomoći, a to je najvažnije.

9. Ne trudite se biti dominantan

Mnogi dečki u svojim vezama imaju tendenciju da glume “one koje nose hlače”. Zaboravite na dominaciju, ovo su nova vremena u kojim žene imaju pravo gledati što žele na televiziji, ići s muškim frendovima na kavu, kupovati gluposti i raditi stvari koje s vama nemaju veze. To na vašu vezu ne utječe i radi tih stvari se ne trebate brinuti. Umjesto da pokušavate biti dominantni, pokušajte više komunicirati o stvarima koje vam smetaju. Objasnite joj što vam smeta i ako ste oboje racionalne osobe koje su spremne na kompromise, neće biti problema. Ako konstantno pokušavate promijeniti osobu s kojom ste u vezi, onda nije ljubav to što vas veže, već nesigurnost i strah.

10. Tjerajte je da bude bolja osoba

Ako želite znati kako postati najbolji dečko na svijetu, ovo je najvažnija odlika koja čini razliku. Upravo ste vi ta osoba koja najbolje poznaje vašu curu, sve njezine mane i glupe navike koje izvodi u vašoj vezi i u vašim zajedničkim životima. Pomozite joj da se bori protiv svojih mana i strahova, da doživi neka nova iskustva koja je uvijek željela kako bi u konačnici bila sretnija i zadovoljnija svojim životom. Naučite pozitivno kritizirati loše stvari koje ste zajedno radili i razmišljajte kako ih poboljšati ili ispraviti. Na taj način stvorit ćete komunikacijsku klimu koja je potreba za zdrav razgovor o budućnosti i poboljšanju kvalitete njenog života.

Ako oboje shvatite da ćete uz malo truda na svojoj vezi biti puno sretniji i veseliji, vrijeme je da počnete. Pomažući joj da postane bolja osoba, oboje ćete biti sretniji, a zauzvrat ćete dobiti više ljubavi, pažnje, sreće i seksa. No, ne bilo kakvog seksa. Najbolji seks na svijetu rezerviran je samo za najbolje dečke.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close