Lifestyle

“Crowdfunding” silikonskih grudi

Posljednje vrijeme susrećemo se sa sve više različitih crowdfunding platformi, a u ovom članku donosimo jednu stranicu koja se Macho.hr ekipi toliko svidjela da smo joj odlučili posvetiti par sati i redaka. Nakon već viđenog – traženja investitora za snimanje filmova, albuma, video spotova, izradu računalnih igara i inih drugih projekata došlo je vrijeme da i djevojke skromnijeg opsega grudi dođu na svoje.

MyFreeImplants.com omogućava ženama koje žele ugraditi silikone da putem ove simpatično zamišljene crowdfunding stranice potaknu napaljene muškarce da im manjim financijskim prilozima ostvare njihove snove. Osim što je MyFreeImplants.com crowdfunding platforma nakon registracije i višesatnog istraživanja weba moramo priznati da također ima i mnogo dodirnih točaka s klasičnim siteovima za upoznavanje putem Interneta, ali i elemente društvenih mreža. Naime, autori stranice kreirali su chat platformu gdje se donatori mogu dopisivati s prijavljenim djevojkama, a svaka poslana instant poruka naplaćuje se $1. Postoji mogućnost doniranja i većih iznosa, a za uzvrat djevojke će vam poslati pokoju slobodniju sliku.

Kako djevojke koje sanjaju silikonske snove ne bi na odlazak pod nož čekale mjesecima ili godinama MyFreeImplants.com omogućava donorima da kreiraju različite natječaje i za to odrede iznos koji pripada pobjednici. Ovdje, osim kreativnosti, na vidjelo izlaze i najperverznije crte vašeg karaktera. Do sada smo zapazili momka koji nudi $200 curi koja dokaže da ima najbolju guzicu, neki nude $2 za najobičniju sliku vagine, a ima i totalnih perverznjaka koji nude $50 za najbolju sliku hamburgera. Ima nas svakakvih!

Osnivači stranice Jay Moore i Jason Grunstra vrlo su tolerantni što se tiče ovakvih internih natječaja te su izuzetno ponosni na 13500 aktivnih korisnika (3500 žena i 10000 muškaraca). Od pokretanja stranice strogo je zabranjeno upoznavanje članova u stvarnom životu, no nismo sigurni da se baš svi članovi toga striktno pridržavaju. Pa tko se ne bi ponudio da nepoznatoj curi opipa njene nove grudi nakon operacije?

crowdfunding-plasticne-opracije

[toggle_box title=”Što je crowdfunding?” width=”625″]Crowdfunding je specifičan oblik prikupljanja sredstava za započinjanje ili razvoj nekog projekta. Zasniva se na istom principu kao što to i ime kaže – Crowd (grupa ljudi, masa), Funding (financiranje) – tj. financiranje od velikog broja ljudi. Za razliku od mukotrpnog posla traženja velikih investitora, crowdfunding se zasniva na manjim doprinosima pojedinaca zainteresiranih da pridonesu vašem projektu. To se svodi na ciljne grupe desetina, stotina ili tisuća pojedinaca koji će uplaćivati manje iznose kako bi vam pomogli.[/toggle_box]

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close