Birtija

5 tipova cura s kojima bar jednom morate izaći

Kad izađete u noćni izlazak ili samo na kvartovsku kavu, sretnete na desetke različitih tipova cura od kojih vam se tek nekoliko sviđa, ali zašto ne bi iskusili nešto novo, porazgovarali ili možda zaljubili u curu koja je izvan svih vaših maštarija. U nekoliko sljedećih redaka pročitajte od kuda krenuti.

Umišljena umjetnička duša

artsy girl

PLUS:

Urbane legende o divljim umjetničkim dušama postoje s razlogom. To su najčešće cure koje se zaljube u vas preko vikenda i isto tako se brzo odljube, a da se niste naviknuli da ste zajedno. Više su otkačene nego ženstvene, uvijek spremne za dobar provod, i neće vas osramotiti kod upoznavanja s društvom.

MINUS:

Njihova mišljenja mogu vam se činiti malo previše feministička i ne glume da vole umjetnost, nego stvarno vole umjetnost makar bio to performans golih bakica na obližnjem trgu ili crtanje lokalnog čupavca po kantama za smeće. I da, mogla bi vas prevariti s vašim najboljim prijateljem.

Bogata cura

IMG_3034-w625PLUS:

Izlaziti s bogatom curom je kao živjeti u paralelnoj dimenziji u kojoj se samo vas vodi na večere i kupuju vam se skupi pokloni. Nakon što se zasiti vašeg društva, pitanje je minuta kada se vraćate dosadnoj svakodnevici i zato uživajte svake sekunde.

MINUS:

Šansa da je tatina curica koja potajno mrzi svog oca je vrlo velika, stoga vas je izabrala zbog neke karakteristike samo da ga izludi.

Punkerica

Blondes-Women-Models-Punk-Baseball-Bats-Broken-Glass-Punk-Girl-646x970-w625

PLUS:

Isto kao i njezina sestra, umišljena umjetnička cura, punkerica će biti vrlo otkačena i spremna da proba sve (baš sve). Ako vi pušite, ne smeta joj jer je jednostavno ne zanimaju takve sitnice.

MINUS:

Vrlo viska vjerojatnost da ćete pokupiti čudan osip oko vaših spolnih organa, ili još gore, morat ćete gledati cijeli serijal Sumraka s njom.

Sramežljiva knjižničarka

girl_with_books_2-w625PLUS:

Tip cure koju dovodite kući na upoznavanje. Baš kao u filmovima, ispod silnih knjiga i debelih naočala naša knjižničarka pretvara se u pravog komada.

MINUS:

Knjižničarka će trebati vašu punu pozornost. Vrlo ljubomorna i posesivna, niti jedan vaš argument neće proći bez njezinih suza i vašeg tupog pogleda u zid.

Cura izvan vaše lige

Girls_Glamour_girl_035250_-w625PLUS:

Ovo je cura vaših snova. Ona je stvorena za naslovnicu Playboya i željno ispunjuje svaku vašu želju i poneke bolesne fetiše. Zapravo, ona je idealna cura svih muškaraca.

MINUS:

Prima samo gotovinu.

 

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close