Kamasutra

5 stavova zločestih dečki koje ste već trebali usvojiti!

Ako vam nikada nije bilo jasno zašto cure obožavaju zločeste dečke, ovo je članak za vas. Buntovnici bez razloga, huligani čiji je život pun kaosa i problema uvijek su imali najzgodnije cure u kvartu, a svi dobri dečki prepušteni su Desanki Šakić.

Tko ne bi htio biti heroj ulice samo na jedan dan, James Bond, Han Solo, James Dean i slični. Kad bi samo znali da nije stvar u načinu na koji hodaju, kako se oblače ni kako izgledaju. Stvar je u stavu.

1. Postani majstor ravnodušnosti

Zločesti dečki dobro znaju kakve su cure i na što padaju. Pokazivanje mrvicu interesa i još manje emocija od prosječne će cure izazvati samo jednu reakciju – želju za više pažnje, za koju se spremna i potruditi. Ponašanje uskoro pređe u naviku i voila, imate svoju prvu obožavateljicu. Opustite se, izvalite na kauču i glumite da vam je svejedno. Koliko god glupo zvučalo, nju će to napaliti.

2. Ti na prvom mjestu

Srž stvari je da budeš tip koji svoj stav neće promijeniti radi mišljenja bilo koje cure, koliko god zgodna bila. Ako dovoljno visoko držiš do svojih uvjerenja i ako sebe smatraš brojem jedan cure s kojima ćeš se družiti sigurno te neće smatrati manje vrijednim. Zločesti dečki znaju da cure obožavaju tipove čvrstog karaktera koji se rijetko otvaraju drugima.

3. Bezobrazan, ali zabavan

Granice su za papčine, pa tako i u humoru. Zločesti dečki se ne liše pričanja prostih viceva najzgodnijim curama na tulumu. Činjenica da su uglavnom bezobrazni s trenutcima nježnosti čini ih zanimljivim nježnijem spolu, osobito onom dijelu koji još nije imao kretena za dečka. Pripazi da ne pobereš šamar radi nekog glupog vica. Cilj je da se ona osjeća kul jer uopće ima priliku razgovarati s frajerom poput tebe.

4. Umjetnost poklapanja telefona

Poklapanje telefona? Nije li to bezobrazno? O da. Da li pali? O da. Zločesti dečki žive u svijetu po svojim pravilima. Kad razgovaraju na telefon s odabranicom ljepšeg spola i razgovor dosegne svoj vrhunac, KLIK. Tutuuuu. Nema nikog na liniji. On je poklopio, a ona je ostala bez teksta. Zbunjena. Puna emocija koje ne razumije, teško joj se snaći i ne zna da li da ga ponovo nazove, ili? On je uspio biti misteriozan a ona se bori protiv svojih osjećaja i samo ga želi još više.

5. ‘Životinjski’ seks

Što se seksa tiče, loši momci su tu posebni. Oni znaju da sve što predstavljaju moraju opravdati u krevetu, i za to se dobrano potrude. Čupanje, “spenkanje”, kaotična i glasna predigra te sve što se spominje u Kamasutri loši dečki znaju i primjenjuju na svakoj curici koja im se nađe u krevetu. Njima sve to polazi od ruke jer su ti koji diktiraju pravila i ponašaju se kao prave životinje. Oni su zli, grubi i pokvareni do srži. Točka.

Na kraju dana, nadamo se da će vam ovi savjeti pomoći da se bar malo zamislite nad svojim ponašanjem dok ste okruženi ženama. Ako radi nečeg što smo mi napisali popušite šamar ili vas prozovu kretenom, sorry.

>>> 4 tehnike koje će popraviti vašu izvedbu u krevetu

>>> Stvari koje nas je naučio najveći zavodnik s televizijskih ekrana

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close