Birtija

5 barskih pravila koja svaki macho muškarac mora znati

Od malih nogu pa tijekom cijelog života prate nas određena pravila ponašanja. Većina nas se do određene granice prilagodila društvenim normama i to relativno dobro funkcionira sve dok ne kročimo nogom u to muškarcima sveto mjesto – bar. Dovoljno je par piva i nekoliko duplih pelina, da bi se kulturni mladić pretvorio u zvijer koju će svaka djevojka koja drži do sebe izbjegavati u širokom luku. Bar je mjesto za uživanje, opuštanje i naravno lov na pripadnice nježnijeg spola, ali bitno je pridržavati se nekoliko pravila koja vam donosimo u nastavku ovog teksta. Zato pročitajte pažljivo i kad sljedeći put krenete eksati treću pivu, sjetite se ovog teksta i učinite pravu stvar.

Nikad ne budi najbolje pijana osoba u baru

bar

Ako u bar ideš s ciljem da se totalno slomiš, možda bi bilo pametno da izmijeniš planove. No ukoliko ipak odlučiš nastaviti po svome, najvjerojatnije ćeš završiti kao čudak koji više nije sposoban hodati ni govoriti. To obično znači da bi te mogli izbaciti prije ponoći. Naravno, u slučaju da ti je cilj odvesti kakvu malenu kući (što bi ti realno trebao biti cilj), bitno je da se osjećaš dobro i da si sposoban artikulirano slagati rečenice. Nemoj odmah shvatiti da to znači da ne smiješ popiti pokoje pivo, samo je bitno da sve ima svoje granice, jer padanje i mumljanje besmislica pred zgodnom djevojkom, zasigurno ti neće pomoći da je odvedeš kući.

Uvijek čuvaj prijateljima leđa

Svi znamo da je testosteron u barovima uvijek iznad granica normale. Zbog toga je bitno da si uvijek spreman pomoći prijateljima u nevolji i uskočiti kad god je potrebno. Barska tuča može izbiti u sekundi, a ako se to dogodi držite se skupa i riješite to zajedno. Prijatelji uvijek moraju čuvati leđa jedni drugima, jer nikad ne znaš da li je baš ta kojoj upadaš zauzeta ili udana. Čuvanje leđa prijatelju ne odnosi se isključivo na barske tučnjave, ponekad mu je samo potreban dobar “wingman” koji će mu pomoći da priđe malenoj koja mu je zapela za oko. Budi uvijek tu za prijatelje i oni će biti tu za tebe.

>>> Top 10 filmskih barskih tučnjava

Počasti djevojke pićem

kupi piće

Nitko od nas ne voli častiti djevojke koje ne poznaje, ali ako ti je koja zapela za oko, počasti je pićem i odmah ćeš vidjeti da li pokazuje interes prema tebi. Ako nije zainteresirana, ne žali nego odmah kreni dalje u lov. Znamo da su najbolje djevojke one koje zavađaju tebe i same si kupuju piće, ali takvu treba naći, zato samo hrabro i upornost će se isplatiti.

>>> 10 najskupljih whiskey-a na svijetu

Ako ne znaš plesati onda nemoj

Možda će ovo zvučati čudno, ali vjeruj nam, pet piva i dva pelina ne čine svakoga Travoltom ili Swayzejem, nego upravo suprotno. Nema goreg od situacije kad se pošteno slomiš i od sebe praviš budalu na plesnom podiju. Zato, ako s plesom nisi na “ti”, drži se šanka ili ostani naslonjen na zid bara, a plesni podij jednostavno zaboravi. Biti će sasvim dovoljno i klimanje glavom u ritmu muzike.

Budi svjestan svoje okoline

blue oyster

Budi siguran da znaš u kakav bar ideš jer ih postoji mnogo vrsta, od motorističkih do gay barova. Nemoj se dovesti u neugodnu situaciju gdje ćeš biti čudak i svi će zuriti u tebe tijekom cijele noći. Uvijek se informiraj o baru u koji planiraš ići, pitaj prijatelje ili prosurfaj internetom, kako bi znao što obući, na što se pripremiti ili jednostavno izbjeći bar koji ti ne odgovara.

Tags
Back to top button
Close