Lifestyle

Top 10 pića za Macho muškarce

Svaki pravi muškarac određene trenutke provede u svojoj fotelji, za šankom s prijateljima ili za finom večerom s omiljenom mu princezom. Ako volite izlaziti, morate biti svjesni da piće koje držite u ruci nešto o vama govori. Upravo radi toga, Macho vam donosi 10 najboljih pića koja osim što dobro izgledaju i vas čine primamljivijima, imaju odličan okus.

Remi Martin XO

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---Remy-Martin-XOKada na flaši konjaka vidite da piše XO, to znači samo jedno. Extra Old, tj. ekstra staro tj. ekstra skupo i ekstra fino. Samo za prave muškarce koji će znati cijeniti kakvoću okusa koju ovaj stari konjak pruža. Da se ne zabunite, XO nije jedina vrsta konjaka, samo je najskuplja. Ostale vrste su :
VS – Very Special : bar 2 godine držan u bačvi.
VSOP – Very Superior Old Pale : bar 4 godine držan u puno starijoj bačvi.
XO – Extra Old : bar 6 godina držan u staroj bačvi no u pravilu vrhunski se drže oko 20 godina.

 

Gentleman’s Jack

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---gentleman-jackWhisky s ledom je klasično gospodsko piće, iako ga mnogi imaju naviku uništiti s malo Coca Cole. Jack Daniels je jedan od najpoznatijih proizvođača whiskeya u svijetu a fantastičan Gentleman’s Jack je njihov ponos i dika. S obzirom na cijenu koja nije toliko visoka, može se naći u mnogim kafićima. Svakako ga probajte sljedeći put kad ćete imati priliku.

 

Gin Tonic

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---gin-tonic Najpoznatije “Retro” piće danas za muškarce. Iako mnogi smatraju da je Gin Tonik piće koje se više ne konzumira, izazivamo vas da ga probate sljedeći put kad ste u noćnom izlasku i uvjerite se kako ova kombinacija pića daje izuzetno bogat okus koji u vama budi gospodina, a damama daje naslutiti kako niste obična lokalna pivopija.

 

Rusty Nail

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---rusty-nail Ovaj koktel definitivno nije za mlakonje. Ovo je koktelčina samo za prave muškarce i nažalost, kako se zove, tako i lupa. Doslovno preveden Hrđavi čavao pružit će vam pravi udarac alkohola uz blagi tek meda.

Sastojci :
 • 0.06l Škotskog whiskey-a
 • 0.02l Drambuie-a

 

 

 

Vodka Martini

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---votka-martini
Ako ga pije James Bond, onda je na ovoj listi. Kombinacija Vermuta i Vodke oduševljava muškarce diljem svijeta, pa zašto ne probati? Pripazite samo da Vodka i Vermut budu dobro ohlađeni te da piće servirate u ohlađenoj koktel čaši bez leda. Protresen ili promiješan, uvijek se slaže sa shakerom. Što čekate? Brzo u dućan po votku, vermut i masline!

Sastojci :
 • 0.08l Vodke
 • 0.02l Suhog Vermuta
 • jedna maslina

 

 Crveno vino

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---crveno-vino Osim što je izrazito zdravo, crveno vino dobre kvalitete ima odličan i pun okus radi kojeg će vam nepce tražiti još. U kombinaciji s vodom, popularno poznata kao bevanda, puno je bolje piće od “Bambusa” tj. kombinacije crnog vina i Coca-Cole. Osim što vam šećer neće biti na gornjim granicama dopuštenog, dame će primijetiti da imate stila.

 

 

 

 

Whiskey Manhattan

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---whiskey-manhattan Poznati New Yorkski koktel za kojeg znaju samo koktel stručnjaci i entuzijasti. Već dugo slovi kao najpoznatiji koktel za “gospodu” no nikad nije postao “mainstream”. Možda to i nije loše.

Sastojci :
 • 0.08l pravog Whiskeya-a
 • 0.02l slatkog Vermuta
 • 0.01l Pelinkovca
 • dvije višnje i komadić naranđe

 

 

White russian

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---white-russian
Izrazito kul i osvježavajuće piće koje se može naći samo u boljim barovima. Bijela boja otkriva da se radi o nečemu otmjenom i svaki puta budi interes promatrača. U ovom slučaju, osim što dobro izgleda, ima odličan okus i svakako je naš čest odabir!

Sastojci :
 • 0.06l Vodka
 • 0.03l liker od kave
 • 0.03l vrhnja ili mlijeka
 • led, puno leda

 

Pivo

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---uvozna-piva
Postoje dani kad ništa ne može zaustaviti žeđ kao svježa rosna čaša hladne pive. Zapamtite, piva da bi bila dobra ne mora imati puno alkohola i jak osjećaj hmelja. Ako naručujete, naručite pivu za koju znate da je kvalitetna i možda malo skuplja no vjerujte nam, vrijedi razlike u cijeni.

 

Espresso

Top-10-pića-za-Macho-muškarce---espresso Da ne ispadne da sva pića koja su za prave muškarce sadrže alkohol, na popisu se našao čisti crni i jednostavni espresso. Iako ste se možda naučili na kavu s hladnim mlijekom, probajte iduči put espresso i uvjerite se da je i to pravo macho piće.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close