Kamasutra

Kako ju zadovoljiti prstima

Nešto vam nedostaje u predigri? Obožavate istraživati žensko tijelo u potrazi za još većim užicima? Imate problema dovesti partnericu do toliko željenog vriska? Nadamo se da će vam ovaj članak pomoći da bolje iskoristite svoje talente s prstima, a ne da ostanete zapamćeni kao nebrušeni dijamant lokalne muzičke škole na svojoj fruli.

[AdSense-A]

Higijena je ključna

Čiste ruke su svima nama više – manje normalna pojava, ali što je s noktima? Muški nokti su zapravo ključni ako se želite upustiti u tajne zadovoljavanja svoje partnerice, jer ako su vam nokti kao u Eduarda Škarorukog tko bi vas želio blizu sebe, kamoli blizu njezinih tajnih vrtova.

Vaši dugi i neuredni nokti neće samo izazvati neugodnosti, već mogu i izazvati različite gljivične infekcije zbog nakupina ispod noktiju. Zato zapamtite, dugi nokti su “out” ovog ljeta.

Dođi maco, maco

Nije potrebno da pretjerate i podivljate tamo dolje, jer i već lagano dodirivanje može napraviti čuda. Iskoristite srednji prst da lagano trljate klitoris. Ako osjetite vlažnost, na dobrom ste putu. Krenite s kružnim pokretima koje žene toliko obožavaju. Ako se krene izvijati, čitajte znakove da li joj paše ili ne (vjerojatno joj odgovara), a ako joj paše s jednim prstom, zamislite kako bi bilo s dva. Naravno ako koristite dva prsta, malo ste agresivniji, pa zavisno o reagiranju partnerice uskladite snagu pokreta.

Dobrodošli u prašumu

Razlog zašto su naši prsti nekad bolji od samih “pitona” je u činjenici da su pokretljiviji. Pogoditi G-točku je puno lakše s prstima nego s vašim “pitonom”. Kada stavite prste u nju, nemojte se bojati malo istraživati. Ne očekujemo od vas da odmah napipate i nabrojite sve dijelove njezinog skrivenog vrta, već da zapamtite što joj najviše odgovara. Sada kada je neizbježno da postane vlažna, krenite malo brže. Prstima krenite od klitorisa prema unutra i opet natrag istim putem. Ako želite, upotrijebite vaš jezik da napadnete klitoris, jer vjerujte nam, biti će vam zahvalna.

Šapćite joj, pitajte ju kako joj odgovara, je li bolje da trljate ili kružite. Ali samo s pitanjima koja zahtijevaju DA ili NE odgovor, ili će izgubiti volju jer će početi razmišljati o nečem drugom.

Lizanje prstiju je dobro

Za sve vas macho muškarce koji volite svaki put probati nešto novo, zašto joj ne bi dali da vam prvo poliže i navlaži prste. Stavite vaše prste u njezina usta i slobodno pustite da se malo poigra prije nego krenete dolje.

Uspjeli ste? Zašto ne prijeći na sljedeći korak. Kada ste završili dirajući ju, stavite joj prste pune njezinih sokova ponovo u usta. Dajte joj do znanja kakav okus ima, većina žena voli svoj okus. Ako vam niti to nije dovoljno, zašto ne bi napravili isto s vašim ustima i dali joj jedan sočan poljubac.

[AdSense-A]

Dajte joj taj prst

Kreativnost je ključ uspjeha u krevetu. Kada koristite prste po njenim reakcijama možete primijetiti kako se osjeća. Kada viče “Da! Jače! Brže! Dublje!” obično vam daje do znanja da ste na dobrom putu.

S druge strane, ako osjetite da joj trenutno ne paše, ostavite prste za neku drugu prigodu.

Zato, prepoznajte što joj paše i vježbom do savršenstva.

 zadovoljena-prstima

S ovim naravno nismo gotovi. Kako postoje različite seksualne pozicije i njihovi nazivi, tako se sve više koriste i nazivi za ručne tehnike. Razvijanje tih tehnika daje odlične rezultate i dugo se pamte.

Majstor Trljanja

Klitoris je kod većine žena baš to mjesto na koje se trebate fokusirati. Kada je dovoljno vlažna ( nije bitno da li je to možda bilo uz pomoć lubrikanata na bazi vode ), iskoristite prst pokazivač i srednji prst te počnite lagano trljati klitoris kružnim pokretima. Njezina reakcija pokazat će vam da li ste na dobrom putu. Nastavite i lagano ubrzavajte, ali ipak ne prebrzo da se ne izgubite u silnoj brzini.

Kada počne vikati i stenjati, nemojte stati. Ali ipak, dosta žena voli da se odmorite od njezinog klitorisa, pa je vrijeme da krenete dublje, nastavljajući istim tempom. Bitno je da uvijek promatrate partnericu.

Najbrži prst

Voli li vaša partnerica spor i romantičan seks, ili je pak više usredotočena na nešto bržu varijantu koja uključuje dosta hopsanja po vama? Ako je ovo drugo, Najbrži prst bi joj nekako najbolje odgovarao da doživi potpuni orgazam.

Najbolja pozicija za ovu tehniku je smještanje ispred njezine breskvice, zato lijepo se postavite između njezinih nogu budući da ćete na taj način imate potpunu kontrolu. S prstom ( možda i prstima ) krenite ulaziti u nju i dovedite ju do vrhunca.

Pomoć sa strane

Ako uz sve što radite uspijete iskoristiti i vašu drugu ruku, nema veće sreće. Uz trljanje njezinog klitorisa kružnim pokretima, iskoristite drugu ruku i s prstima lagano uđite u nju. Višestruka stimulacija dovest će je puno bliže željenog orgazma. Zapamtite, ovo nije utrka, zato nije potrebno da s rukama glumite Alonsa i Vettela samo 50 metara do cilja. Polagano držite ritam i ako će željeti brže, dati će vam do znanja.

Odvijač ili Šrafenciger

U duhu ranijeg najbržeg prsta, vrijeme je da se prijeđe na višu razinu. Kada se kao u najbržem prstu smjestite između njezinih nogu, postavite dlan prema dolje i uđite prstima u nju. Kada ste u njoj, okrenite dlan tako da je sada prema gore i izvucite prste i ponavljajte to sve dok ne doživi orgazam. Kao bonus možete iskoristiti vaš palac, pa svaki put kada vam je dlan prema gore, prođite palcem prijeko njezinog klitorisa.

Tragač

Pod tragačem mislimo da je vrijeme da konačno pronađete G-točku vaše partnerice. Kada sjedite ispred nje i između njezinih nogu, postavite dlan prema gore i prstima uđite u nju. Tada napravite pokret kao da nekog zovete k sebi. Cilj je da pronađete njezinu G-točku, ali ne preagresivno ako i ne pronađete iz prve. Po njezinim reakcijama osjetit ćete da li ste blizu.

Šoker

Za sve one avanturističkog duha uvijek postoji tehnika koju izbjegava dosta parova, ali ako nećete probati, nećete ni saznati da li joj odgovara. Kada ju zadovoljavate s prstima, iskoristite mali prst i krenite prema njezinom zadnjem otvoru ili točnije anusu. Naravno, vaš palac je prema nogama jer bi inače ovo bio čudan pokret.

Također pazite da prst koji je bio u anusu ne vraćate u njezinu breskvicu.

[AdSense-A]

Spoker

Za sve fanove Zvjezdanih staza, tu je i Spoker. Isto kao Šoker, samo ovog puta odvojite dva i dva prsta kao vulkanski pozdrav i krenite u nju. Ali molimo, bez izgovaranja “Scotty beam me up!” i sličnih fraza.

Surfer

Za ovu tehniku ipak trebate pomoć lubrikanta. Postavite vaš prst pokazivač i srednji prst oko klitorisa i lagano kliznite prema dolje i unutar vaše partnerice, te ponovo ponavljajte ovu pokret.

Zaključak

Postati pravi Macho Manipulator Skrivenih Vrtova i nije tako teško kako se u početku čini. Kada jednom pogodite što joj odgovara, njezino tijelo će vas pratiti. Pokušajte ju ohrabriti da vam i sama kaže što joj paše, i odvedite ju na put koji neće nikada zaboraviti. A i sami znate, usluga se često vraća.

macho-sretna

[AdSense-A]

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close