Kamasutra

4 tehnike kako odgoditi ejakulaciju

Sigurni smo da laže onaj koji se, barem u svojim ranim seksualnim iskustvima, nije susreo s nelagodom stručnog naziva – preuranjena ejakulacija. I nije to ništa čega bi se trebalo sramiti – pa znaju to i cure, ali ni njihovo strpljenje nije vječno. Vrijeme za zabrinutost nastupa kada se takve situacije počnu događati rutinski i bez ikakvih pomaka na bolje.

Macho.hr donosi nekoliko taktika kako prolongirati vrijeme do vašeg vrhunca, sve u cilju postizanju što boljeg iskustva oba partnera.

Metoda “3. HNL (Središte, Istok, Jug…)”

Vrlo jednostavna tehnika kojom se postižu izvrsni rezultati. Ova metoda se zapravo temelji na opće poznatoj činjenici kako su Hrvati izuzetno dobri poznavatelji nogometa (i sporta općenito). Vaše je da kada osjetite kako bi “akcija” uskoro mogla biti naprasno prekinuta započnete s nabrajanjem klubova koji igraju u nižerangiranim nogometnim ligama. Pri tom “nema predaje” i sva koncentracija mora biti usmjerena na tzv. “zatvaranje lige” – trenutka   kada ste nabrojili sve klubove nekog ranga natjecanja. Ovisno o rangu natjecanja i razini poznavanja sporta ova će tehnika produžiti vaš odnos od 30 sekundi do dvije minute.

Dozvoljene su razne varijacije ove metode – za “igru” možete odabrati što god vam se učini zgodno, a kao posljednji trend istaknut ćemo metodu koja je sve popularnija među muškom populacijom u našoj domovini – “Mamićevi transferi” – nabrajanje svih odlaznih transfera NK Dinama (zajedno s iznosima transfera) posljednjih godina.

>>> Gledajte žene kako svršavaju!

Ako ste stvarno jako loš poznavatelj nogometa možete pokušati s nekim drugim sportom, a ako ste baš antitalent za sport pokušajte umjesto vaše partnerice vizualizirati bivšeg bugarskog reprezentativca Trifuna Ivanova. Ovo donosi barem dodatnih 15 sekundi. Garantiramo!

Metoda “Država, selo, grad…”

Provjerena metoda koja ako se pravilno koristi može produžiti trajanje spolnog odnosa i za fenomenalnih 5 minuta! Sve ovisi o koncentraciji, upornosti i razini znanja iz geografije.

Najrasprostranjenija verzija je puko nabrajanje država i glavnih gradova. Naša je preporuka da počnete s europskim prijestolnicama te postepeno dodajete druge kontinente.

>>> Tehnike za stumulaciju g-točke

Lokalpatrioti mogu pokušati s nabrajanjem svih mjesta (sela i gradova) na relaciji Vukovar – Čavoglave, ali – upozoravamo vas – ako zaista uspijete postoji mogućnost da vaša izvedba u krevetu dosegne tantričke proporcije.

“Kaladont” metoda

Tehnika je osobito popularna u sjeverozapadnim predjelima Hrvatske, no posljednjih je godina zamijećena postepena tendencija širenja i na druge regije.

Kaladont je igra koja se igrala na raznim školskim ekskurzijama. Jedan po jedan izgovarali smo razne riječi, a jedina dva pravila bila su da idući na redu mora izgovoriti riječ koja započinje sa zadnja dva slova prethodne, a nova riječ nikako ne smije završavati na “-ka”.

>>> Kako zadovoljiti curu prstima

Naravno, ne igrate je s partnericom nego sami. U sebi. I pod svaku cijenu pokušajte izbjegavati proste riječi da se ne napalite dodatno kada želite postići upravo suprotno.

“Edo Maajka” metoda

Metoda vrlo slična prethodnoj, no ovdje je vaš zadatak da za vrijeme seksa pogledom “uhvatite” neki predmet u sobi i počnete nizati nove riječi koje se s njom rimuju. Npr. stol – mol, bol, vol, alkohol, baseball, rock and roll… Ok, shvatili ste. Kao i kod prethodne tehnike bitno je ne izgovarati riječi naglas te izbjegavati proste riječi.

>>> Kako oralno zadovoljiti ženu u 14 koraka

Ovom tehnikom ne samo da ćete produljiti seks već ćete i proširiti vokabular, a koliko ste jedan od sretnika blagoslovljen redovitim seksom možete se okušati i u reperskim vodama. Sretno.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close