Kamasutra

Masturbacija je zdrava! 5 razloga ZA

E pa prijatelju, istina ti je pred očima. Masturbacija tj. mlaćenje majmuna je zdrava i vrlo važna za stabilnu psihu i raspoloženje kako macho muškaraca, tako i dragih nam boljih polovica!

Dr.sc Gloria Brame, klinički seksolog ( dobra specijalizacija 😀 op.a. ) komentirala je masturbaciju kako vrlo važan dio zdravog seksualnog života. “Masturbacija je u potpunosti zdrava i bezopasna. Zdravija je čak i od pranja zubiju”.

Ako prati zube treba svaki dan, bar dvaput, što su nas majke naučile, da li bi onda očevi trebali predložiti sinovima “majmuniranje” bar triput tjedno ?

Stav Macho redakcije je da za uspješnog muškarca koji ipak mora biti malo nabrušen i spreman na skok, 3-4 puta tjedno relaksacije je uvrh glave. No, pripazite da ne pretjerate, ostavite nešto i za svoje bolje polovice, no o tome u drugom članku.

A sad, evo 5 razloga zašto odmah možete svog Roberta bacit u ruku.

[AdSense-A]

Sprječava rak

Pametni Australci su još 2003. godine proveli studiju koja je dokazala da muškarci koji pet puta tjedno prazne svoje dragulje imaju za trećinu manje šanse da razviju rak prostate. Kad pročistite cjevovode cijelog spolnog sustava, bacate van toksine koji mogu izazvati razne upale koliko po kestenjastoj nam nježnoj prostati, tako i po cjevovodu.

Čini vašeg Andriju tj. vaš penis. tj. mentulu tvrđim

Kako starimo, normalno je da gubimo tonalitet mišića, pa čak i u donjem predjelu tijela. Reguralan sex i masturbacija razgibavaju mišiće vaših prepona i sprečavaju erektilnu disfunkciju i inkontinenciju. A brate, tko želi biti na vrhuncu seksualne moći, lep i zgodan s alatkom koja ne radi kako bi studentice željele?!? Za čvrstinu i mišičavost, minimalno 3 puta tjedno šetnjica prepucijem.

Produžuje vrijeme erekcije

iliti s 40 stajat će ti spreman ko Walter kad brani Sarajevo. Vježbom do perfekcije prijatelju, lupi ga jedan sat prije spojaka i uživaj u smirenosti, macho stavu i boljoj kontroli. Trenirajte i isprobavajte koliko vam treba do orgazma. Ako je 2 minute solaže početak, neka 3 bude sljedeći korak. Cimaj ga, razmišljaj o bakicama s placa na biciklima kad je frka, skuliraj se pa kreni opet. Broji koliko ti zamaha i treba da dođeš na to sretno mjesto i  konstantno povećavaj. Ispod 100, nisi macho! Vježbaj sine vježbaj!!!

Pojačava imunitet

Ejakulacija povećava izlučivanje hormona Cortisola, prema Jennifer Landi, specijalistici u hormonskoj terapiji. Cortisol, koji slovi kao agresivni hormon koji se luči kao reakcija na stres, je zapravo odličan hormon steroidne strukture koji djeluje na razinu masti i šećera u krvi, brzinu metabolizma te stvara idealnu okolinu za rad imunološkog sistema. Lupaj sine i  tijelo će te voljet na molekularnoj razini!

Poboljšava raspoloženje

Znaš onaj feeling smirenosti, onaj feeling spokoja nakon dobrog seksa, onaj val radosti. Nije ti to dodir boga koji te ne voli jer se diraš sine, to ti je kemija! Neuro kemikalije poput dopamina (op.a. e taj taj!) i oxytoksina dižu nam razinu zadovoljstva i aktiviraju centre u mozgu koji su zaduženi za osjećaj pobjede i nagrade. Orgazam je najjači uzrok izlučivanja dopamina (op.a. nakon droge ofc XD ) tj. mozak nekoga ko ima orgazam izgleda kao mozak heroinskog ovisnika. Jao jao 😀

Ako vam ovi razlozi nisu dovoljni da se odmah bacite na majmunska posla, bacite pogled na našu galeriju slika s desne strane 😀

[AdSense-A]

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close