Kamasutra

Kako je napaliti kad je…

Svaki tjedan donosimo ti mali, ali vrijedan savjet kako se ponašati prema curi/ženi ovisno o njenom raspoloženju, ako želiš smočiti. 7 najčešćih raspoloženja zahtjeva 7 različitih pristupa, nauči ih koristiti ili barem pokušaj. Iako ne upali svaki put, barem ćeš znati što nikako NE napraviti, ako ne želiš potpuno izgubiti šansu. Ovaj tjedan donosimo savjet što raditi kada je ona..

UZBUĐENA

Samim time što je dobre volje već znaš da su ti šanse vrlo velike. Ne trebaš se ni truditi previše, kemija radi za tebe, u krvi joj teče adrenalin, hormoni samo što ne zakuhaju, tijelo joj je spremno za akciju. Iskoristi to taktički u svoju korist. Pojavi se iza nje, omotaj ruke oko njezina struka, pritisni međunožje na njezinu guzicu, i obasipaj ju vrućim poljubcima po cijelom vratu. Lagano se poigraj sisama i rukama ju ispipaj po svim taktičkim točkama. Uskoro će dobiti injekciju dopamina, kemikalije koja je poput iskre i koja će u njenom tijelu pokrenuti kemijske reakcije. Mozak će upaliti senzore za užitak, pojačat će se osjećaj blaženstva i vruća želja za tobom postat će neizdrživa… Misija obavljena, na konju si. To jest na njoj.ili ona tebi tebi…

 

UPOZORENJE: NEMOJ…

…ju pokušati napiti. Ne treba joj ni čaša vina, jer time će samo postati opuštenija, i smanjit će se visoka razina adrenalina koja je mogla voditi do strastvenog seksa.

 

[poll id=”3″]

Idući tjedan saznaj kako ju napaliti kada je VESELA!

SOURCE: http://www.cosmopolitan.com/cosmo-for-guys/sex-dating/
Tags
Back to top button
Close