Novije serije koje se isplati pogledati ove jeseni – Macho.hr
Loading...
Novije serije koje se isplati pogledati ove jeseni Novije serije koje se isplati pogledati ove jeseni

Obožavatelji dobrih serija dolaze polako na svoje budući da dolaze hladni dani koji sa sobom vuku duži boravak pred našim televizijama. Kako bi se pripremili da vam preporučimo samo najbolje serije, pogledali smo što se nudi i odabrali ono što bi vam se moglo svidjeti. Uživajte.

Mr.Robot

Ako volite čudne serije i računala, Mr. Robot je stvoren za vas. Serija se vrti oko programera koji preko dana radi u tvrtki za zaštitu od virusa i hakera, dok se preko noći pretvara u to isto protiv čega se bori – hakera. Problem je što je on ovisnik o morfiju i ima probleme s povezivanjem.

Glavnu ulogu ima odličan Rami Malek, dok se uz njega pojavljuje već zaboravljeni Christian Slater kojem je ovo veliki povratak na ekrane.

Serija ima jednu sezonu, dok svi nestrpljivo očekuju drugu sezonu.

Limitless

Možda vam ime zvuči poznato i imate pravo. Serija se nastavlja direktno na odličan film “Limitless” u kojem glavnu ulogu ima Bradley Cooper. Bradley se pojavljuje i u seriji, ali ovoga puta priča prati Briana Fincha, nezaposlenog muzičara koji dođe u doticaj s posebnom vrstom droge. Ta droga otključava sve sposobnosti njegovog mozga…

Serija je trenutno u prvoj sezoni.

Blindspot

Zasada vrlo hvaljena serija od kritičara prati nepoznatu ženu punu tetovaža koja se pojavi na Times Squareu. Njezine tetovaže zakupe pažnju FBI-a koji želi otkriti kakve veze njezine tetovaže imaju s velikim zločinima.

Ovu serija nam je pala u oči kada smo vidjeli da glavnu mušku ulogu ima Sullivan Stapleton, glavnu glumac omiljene serije “Strike Back”. Dovoljno za gledanje i ove.

Serija je u prvoj sezoni.

Narcos

Priča prati život Pabla Escobara, najvećeg dilera svih vremena. Dovoljno?

Prva sezona je vani, druga sezona najavljena za 2016. godinu.

Fear of Walking Dead

Volite “The Walking Dead”? Onda vas sigurno zanima kako je sve počelo. “Fear of Walking Dead” je upravo to. Jedino su glavni glumci drugačiji pa tako nema Glena, Daryla, Ricka…

Čega se druga sezona.

Daredevil

Volite superjunake? Zaboravite loš film s Ben Affleckom u glavnoj ulozi. Serija “Daredevil” je nešto totalno drugačije, tj. bolje.

Prva sezona je vani, čeka se nastavak.

iZombie

U modi su zombiji. Ovoga puta u nešto malo drugačijem izdanju. Priča ove serije se vrti oko djevojke koja postane zombie, ali na njezinu sreću hrani se mrtvim tijelima u bolnici. Druga prednost je u tome što kada pojede mozak dobije i svo pamćenje žrtve, što iskorištava kako bi pomagala u rješavanju slučajeva.

Traje prva sezona.

Outlander

Evo i prve drame među serijama. Ova serija je stvorena za gledanje s boljom polovicom, zamotani u deke i toplim napitkom u rukama. Radnja prati Claire koja neki čudom za vrijeme izleta u Škotskoj biva prebačena iz 1945. u 1743. godinu. Serija je prepuna obrata, ljubavi i misterije, stoga je toplo preporučujemo svima.

Prva sezona je vani, čeka se druga.

The Man in the High Castle

Kako bi izgledao svijet da su Nijemci i Japanci dobili Drugi svjetski rat? Ako vas zanima, svakako počnite pratiti ovu seriju koja je podigla veliku prašinu i zanimanje nakon izlaska pilot serije. Nakon skoro godinu dana od prve epizode, ovih dana je krenulo i prikazivanje ostalih.

Dark Matter

Kako već dugo nije bilo dobro SF serije u svemiru, “Dark Matter” je došao kao naručen. Nije vrhunska kao “Firefly” ili “Battlestar Galactica”, ali uz nju se može dobro zabaviti i opustiti. Radnja prati ekipu broda “Raza”, koja se probudila bez pamćenja i smisla života. Za sve dalje gledajte sami.

Prva sezona gotova, čeka se druga.

Poldark

Druga drama na ovoj listi prati lika prezimena Poldark koji se nakon sudjelovanja vrati u rodnu Englesku i pronađe imanje u rasulu nakon što mu je otac umro. Ako volite lagane serije, u “Poldarku” ćete uživati.

The Flash

Još jedan superheroj na listi je obliku serije “The Flash”. Kako je autor ovog teksta i sam obožavatelj te tematike, ova serija je sjela kao budali šamar. Odlična gluma, odlična glavna radnja uz dodatne misije sigurno će biti dovoljan mamac da gledate kako se snalazi najbrži čovjek na svijetu.

Dovoljan pokazatelj kvalitete su i same ocjene na IMDB koje su se kretale proporcionalno kraju sezone, pa su tako dostizale ocjene 9.7, što je već u razini savršenstva.

U tijeku je druga sezona koja ne zaostaje za prvom.

Loading...

Nenad Kocijan

“Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.