Lada od 400 konja koja jede Ferrarije za doručak – Macho.hr
Loading...
Lada od 400 konja koja jede Ferrarije za doručak Lada od 400 konja koja jede Ferrarije za doručak

Ova prerada Lade zapravo je najsimpatičnija Lada koju smo ikada vidjeli! Osim činjenice da pod haubom skriva više od 400 konja, ova lada uistinu izgleda autentično i posramit će svakog razmaženka sa šminkerskim sportakom. Zašto?

Pa vjerojatno je zbog činjenice što se pod njezinom haubom skriva jedan od najpopularnijih i najsnažnijih motora ikad proizvedenih u Japanu. Ako ste čuli, kodni naziv motora je SR20DET i pravim poznavateljima je to dosta. Ako niste, dopustite nam da vam predstavimo čudo od mašine koju Japanci obožavaju tunirati i “nabrijavati”.


lada-21042

SR20DET je motor koji se u originalu ugrađivao u Nissan Silvia automobil. Ovaj T na kraju znači da je u ovoj verziji motor osnažen i turbopunjačem. Iako je motor sam po sebi dovoljno jak da ovu Ladu pretvori u najbržu Ladu na cesti, to nije bilo dovoljno.

Iz Japana posebno su naručeni tuning dodatci za SR20DET, te je motor dodatno osnažen Tomei bregastim osovinama, 740cc Nismo injektorima, 72mm usisom zraka, a standardna turbina je zamijenjena vrhunskim Garretom GT2871R. Rezultat?

Lada od 400 konja na 6500 okretaja u minuti

Da sva ta snaga ne bih razvalila Ladu na nekoliko dijelova, ugrađeno je podvozje iz Silvije, ali i mjenjačka kutija koja može podnijeti ovu snagu. No, da ne duljimo s tehnikalijama, pogledajte ovo čudo od mašine u akciji!!!

lada-21041

Loading...

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.