8 stilskih trikova koji će vas vizualno učiniti višima – Macho.hr
Loading...
8 stilskih trikova koji će vas vizualno učiniti višima 8 stilskih trikova koji će vas vizualno učiniti višima

Dobro je poznato da većina žena preferira visoke muškarce, no, činjenica je da na žalost nismo svi rođeni kao plavokosi Apoloni od dva metra zbog kojih žene već na prvi pogled padaju u nesvijest. I dok protiv toga baš i nema pomoći (ako baš ne mislite nositi cipele s petom ili se podvrgnuti bolnim operacijama), moguće je određenim trikovima izbjeći da vas odabir odjeće učini vizualno još nižima nego što u stvari jeste. Da, pravilnim odabirom odjeće, moguće je učiniti se vizualni višim, a kasnije nije ni bitno, jer visina više neće igrati ulogu kad legnete pokraj djevojke koja vam je bila na piku. Ovo je sedam trikova koji će vas vizualno izdužiti.

Izbjegavajte majice kratkih rukava

Problem kod majica kratkih rukava je u tome što čini vaše ruke vizualno kraćima, a u tom slučaju će i ostatak vašeg tijela izgledati manji. Da bi to izbjegli, bolja solucija je nositi majice ili košulje dugih rukava koje ćete po potrebi podfrknuti u visini lakta.

Pripijena odjeća spašava stvar

Odjeća koja prati konture vašeg tijela biti će od velike pomoći ako želite vizualno izgledati viši. Takva odjeća može biti od velike pomoći osobama nižeg rasta.

Nosite majice koje nisu dulje od vaših kukova

Majice dužeg kroja koje su duže od vaših kukova, prekrivaju većinu vašeg tijela i time vas vizulno smanjuju. Ako želite da u očima promatrača budete vizualno viši, nosite majice koje su maksimalne dužine do vaših kukova, jer će vam u tom slučaju noge izgledati duže, što će vam vizualno izdužiti cijelo tijelo.

Zaboravite na vrećastu odjeću i hlače s niskim strukom

Ako ste nižeg rasta, a to nikako ne želite još dodatno naglašavati, onda svakako izbjegavajte vrećastu odjeću i odlučite se za odjeću koja prati konture vašeg tijela. Također, preferirajte i hlače takvog kroja, te izbjegavajte hlače s manžetama jer će vam vizualno skratiti noge.

Crno-bijela kombinacija čini vas vizualno višim

Vjerojatno ste već čuli da će vas nošenje odjeće tamnijih nijansi u oku promatrača učiniti višima, no, to ne znači da morate forirati samo odijevanje u jednoj nijansi, jer i crno-bijela kombinacija jednako je učinkovita.

Uska kravata umjesto tradicionalnih širokih kravata

Nošenjem uske kravate umjesto tradicionalno široke, pokušava se preusmjeriti pozornost promatrača s vašeg tijela na taj modni detalj. To je dobar trik da zavarate osobu koja vas promatra i vizualno se učinite višim.

Duga kosa čini vas vizualno nižim

Ako želite u oko promatrača izgledati viši nego što u stvari jeste, preferirajte kraće frizure, jer na taj način ne prikrivate pogled na vrat, što vas vizulano čini višim nego što u stvari jeste.

Nosite hlače bez pregiba

Za ovaj vizualni trik, najbolje je posavjetovati se sa krojačem, jer u slučaju da ste nižeg rasta, on će vam pomoći da uz pomoć hlača bez pregiba postignete dojam da ste viši nego što u stvari jeste.

Loading...

Mr. Orange

No comments so far.

Be first to leave comment below.