Znanost "zločestog dečka": Zašto ih žene obožavaju? Zbog boljeg seksa – Macho.hr
Loading...
Znanost “zločestog dečka”: Zašto ih žene obožavaju? Zbog boljeg seksa Znanost “zločestog dečka”: Zašto ih žene obožavaju? Zbog boljeg seksa

U životu ne ide uvijek sve po planu. U ljubavi još manje. Cijeli život su vam govorili da ćete naletjeti na jednu srodnu dušu i da ćete se zaljubiti na prvi pogled. Od tog trenutka na dalje, sve će biti jednostavno i prirodno. Moći ćete biti točno takvi kakvi jeste, a ona će vas takve obožavati. Aha. Razmislite ponovo.

U igri zavođenja, muškarci i žene često mijenjaju uloge. Uvijek, ali uvijek mora biti netko tko će se više truditi i tko će više sebe “unijeti” u vezu. Netko tko će biti više zaljubljen i tko će se više prilagoditi, upravo zbog činjenice jer je zaljubljen i opčinjen tom osobom. Ili je jednostavno samo želi povaliti, a sve ostalo je gluma.

Djevojke će prepoznati iskrenu privrženost neke osobe i krenut će u tu romantičnu igru, ali samo ako su trenutačno raspoložene i spremne na takve obaveze. Ako nisu spremne da ih netko voli, odmaknut će se i slati vam signale zbog kojih vam je pametnije odustati.

Iskreno, nije to loše. Znate na čemu ste i ne gubite vrijeme. Na žalost, svi smo kroz to prošli. Jednostavno, ona nije spremna za ozbiljnu vezu i ne želi vas povrijediti, ali vas neće ni odbaciti. Želi vas sačuvati za neko drugo vrijeme, kad će biti spremna. Je li to zbog činjenice da još nije spremna vjerovati nekome 100%, je li to zbog toga što više ne vjeruje muškarcima ili zato što je u fazi u kojoj želi “živjeti punim plućima”, sama će vam pokazati.

Tu dolazimo do raspoloženja djevojaka u kojem one ne žele ozbiljnu vezu, a to je u zadnje vrijeme vrlo česta pojava. Zašto? Pa vjerojatno zbog komercijalizacije modernog uspješnog “šarenila” života koje moramo iskusiti. Zato što više nije kul biti samo s jednom osobom cijeli život. Zato što se oni koji su neiskusni u toj igri seksa smatraju lošim primjercima muškog roda. Prema tome, smisao je postati odličan ljubavnik, jer samo taj će moći usrećiti svoju djevojku, a to je priča koju pričaju na kavama, po toaletima i po raznim grupama na fejsu.

One žele odličan seks

Vjerujte nam, samo o tome razmišljaju. A kad razmišljaju, priroda im priča svoju priču. Kako? Prema Instinktu.

zlocesti

Da, to je Taj. Taj koji je zaslužan što je na svijetu više od 7 milijardi ljudi, taj koji je zaslužan što se razmnožavamo ko ludi već duže od 200 tisuća godina i što je od one skromne šačice homo sapiensa došlo do ovog ludog broja ljudi. Instinkt koji joj govori, poševi se s Alfa mužjakom jer je jači, jer mu je sperma jača, jer je agresivniji i jer ćeš s njim biti sigurnija. To nema veze s racionalnim mirnim muškarcem koji će biti brižan otac i koji će u tišini kuhati, čistiti i spremati. Ovo je seks. Ovo je čista priroda. Čisti instinkt.

Kad je fazi da ne želi vezu, taj instinkt joj i dalje govori: ako želiš jaču i otporniju bebu, traži jači i agresivniji gen za razmnožavanje. Traži jakog muškarca. Jakog stavom i jakog tijela, a ne romantičnu dušicu. Zbog toga će oni “zločesti dečki” uvijek bolje prolaziti kod cura. Zato će ih mijenjati više, zato će i ševiti više.

Ovo ne znači da trebate postati agresivac koji će šamarati djevojke i pljačkati banke. Ovo samo znači da morate malo korigirati svoje stavove i svoja uvjerenja. Odlučite što želite u životu i držite se toga. Radite ono što vi želite. Pokažite da imate muda. Budite samouvjereni. Brinite za svoje tijelo i postanite pravi Alfa mužjak.

Pročitajte još:

>>> Odlike Alfa mužjaka za koje niste ni znali da opisuju upravo VAS!

>>> 5 stavova zločestih dečki koje ste već trebali usvojiti!

>>>Pet savjeta o zavođenju djevojaka koji funkcioniraju!

Loading...

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.