Ekipa mu organizirala 'pogreb' nakon što ih je zanemario zbog cure! – Macho.hr
Loading...
Ekipa mu organizirala ‘pogreb’ nakon što ih je zanemario zbog cure! Ekipa mu organizirala ‘pogreb’ nakon što ih je zanemario zbog cure!

Kreativna ekipa iz Walesa pripremila je neugodno iznenađenje za jednog od članova koji je jednostavno prestao izlaziti, a druženje s njima sveo na minimum minimuma, od trenutka kada je stupio u vezu s novom djevojkom.

Nakon nekoliko mjeseci njegovi su prijatelji odlučili 20-godišnjem Keiranu, budući da ‘više nije među njima’ organizirati lažni sprovod.

UNILAD-mock-funeral-164276

Momci su si zaista dali truda i pripremili sve što ide uz sprovod – sklepali su lijes, iznajmili pogrebno vozilo, isprintali smrtovnice, a ‘pogrebna’ povorka sporo se kretala od puba do puba tijekom čitavog dana, usput pjevajući navijačke pjesme.

Keiranov prijatelj Ben izjavio je:

Naš je prijatelj bio u vezi nekoliko mjeseci s djevojkom i za to vrijeme činilo nam se kao da je umro jer ga nitko od nas nije vidio, nije se javljao u našim grupnim chatovima na WhatsApp-u niti nam je više slao zabavne mailove. Prije nekoliko tjedana skupili smo se u pubu i uz svako nazdravljanje pićem umjesto ‘Cheers’ govorili smo ‘RIP Keiran’ te se ubrzo rodila ideja da mu organiziramo oproštaj od naše ekipe u vidu lažnog pogreba. Za tu prigodnu nekako smo ga izvući iz ralja njegove djevojke i nagovorili ga da dođe s nama gledati utakmicu ragbija u pub. Nismo bili sigurni kako će reagirati kada ugleda svoj ‘pogreb’, ali ubrzo je prihvatio igru i bilo je to jedno odlično druženje i opijanje.

UNILAD-mock-funeral-WEB-259629

Na letku koji se također dijelio za vrijeme ceremonije pisalo je:

U ovom tužnom trenutku naše su misli sada s našim prijateljem Keiranom, međutim nećemo žalovati već mu zaželjeti svu sreću u njegovom novom životu, vezi. Ipak, ono što najviše boli je činjenica da nismo dobili priliku oprostiti se s našim prijateljem nakon što je njegov status na Facebooku promijenjen iz ‘Single’ u ‘In a Relationship’. Podignimo danas čaše te neka to bude posljednji pozdrav našem prijatelju Keiranu.

Sigurni smo da je i u vašoj ekipi bilo ovakvih slučajeva. Slobodno im ovaj post zalijepite na Facebook zid! 😉

Loading...

Macho Red

For beach 2050 I’ll look sexy, young and slim,
I’ll learn healthy cooking, it’s gonna be my thing,
But first I’ll have a pizza with extra everything.

No comments so far.

Be first to leave comment below.