VIDEO: Kad muškarac postane otac, razviju mu se super-moći!!! – Macho.hr
Loading...
VIDEO: Kad muškarac postane otac, razviju mu se super-moći!!! VIDEO: Kad muškarac postane otac, razviju mu se super-moći!!!

Svaki muškarac na svijetu za vrijeme odrastanja razvija određene vještine i skuplja razna iskustva pomoću kojih se pokušava dobro zabaviti, ali i uloviti neku ljepoticu kvalitetnog genetskog materijala s kojom će se odlučiti krenuti i čin parenja i razmnožavanja, spašavajući tako ljudsku rasu od izumiranja. Nakon što oplodi najljepšu ženu koju je sposoban zavesti svojim pijanim plesom i udvaranjem, te nakon što se napokon i rodi njegovo dijete, u njegovom mozgu dolazi do promjena. Među određenim centrima u mozgu se stvaraju jače veze i povećava se prokrvljenost djela mozga zaduženog za prokrvljenost. Zašto i kako je to moguće, nama nije jasno, ali izgleda da ima veze s ovim super-moćima koji svaki otac na ovom planetu posjeduje!!! Ne vjerujete nam? Pogledajte video!

 

Loading...

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.