Saznajte tko je glavni kandidat za novog James Bonda – Macho.hr
Loading...
Saznajte tko je glavni kandidat za novog James Bonda Saznajte tko je glavni kandidat za novog James Bonda

Otkako je sadašnji glumac koji glumi James Bonda, Daniel Craig, objavio kako napušta serijal o najpoznatijem agentu na svijetu, krenula su nagađanja tko će biti sljedeći glumac. Jednom davno je i naš Goran Višnjić bio kandidat, ali kako su od onda pojavile neke nove face, tako je i on pao u zaborav. Prema najvećim filmskim stručnjacima nekoliko imena iskače ispred svih. Prema BoyleSports stranici koja je dala koeficijente, to su: Henry Cavill, Michael Fassbender, Richard Armitage, Orlando Bloom, Dougray Scott, Rupert Friend, Damian Lewis, Idris Elba, Dominic West i Tom Hardy.

Upravo zadnji na listi Tom Hardy ima najveće šanse da postane novi James Bond. Iako su na početku Idris Elba i Damian Lewis imale najveće šanse za ulogu, dolazak Hardya na listu kandidata sve je promijenio. Neki izvori su čak prenijeli kako je Hardy postao glavni kandidat kada je izašla najava za njegov sljedeći film “Legend” u kojem glumi gangstera u odijelu. Film izlazi za oko tjedan dana, a najavu pogledajte u nastavku teksta.

Nakon uloge u Mad Maxu, njegove brutalnosti u filmu “Warrior” i profinjenosti u najavi filma “Legend”, nekako nam se čini kako su stručnjaci ipak u pravu. Tom Hardy je glavni kandidat za ulogu James Bonda.

Damian Lewis

Damian Lewis

Orlando Bloom

Orlando Bloom

Dougray Scott

Dougray Scott

Rupert Friend

Rupert Friend

Dominic West

Dominic West

Idris Elba

Idris Elba

Henry Cavill

Henry Cavill

Michael Fassbender

Michael Fassbender

Richard Armitage

Richard Armitage

Tom Hardy

Tom Hardy

Loading...

Nenad Kocijan

“Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.