Kada je u redu curi poslati sliku svog penisa – Macho.hr
Loading...
Kada je u redu curi poslati sliku svog penisa Kada je u redu curi poslati sliku svog penisa

U ovo doba tehnologije, nikada nije bilo lakše nekome poslati sliku svog penisa. Zapravo, kada bi se pogledale sve godine do sada, ovu godinu bi trebalo nazvati “Godina penisa”. S kamerom dostupnom na svakoj stvari većoj od kovanice od 5 kuna, vrlo je jednostavno pokazati svijetu svoj ponos koji svakog dana i po nekoliko sati držimo u rukama. Problem nastaje kada se ta slika pošalje osobi koja nije bila spremna da vidi kako izgleda vaš ponos u usporedbi s daljinskim upravljačem.

Kao prvo, slika penisa je još uvijek tabu tema. Kada neka poznata djevojka pokaže svoje sise, i to javno, ona nije prozvana bolesnikom i nije dobila jednosmjernu kartu za Goli otok. Slično je i kada neki muškarac primi sliku golih grudi. On će s ponosom pokazati sliku (naravno potajno) svim svojim prijateljima, ali kada bi cura pokazala sliku penisa koju je dobila na mobitel, taj isti muškarac bi u 99% slučajeva upao na crnu listu tajne udruge žena koje potajno vladaju svijetom. Upravo zbog tih stvari, oprezno sa slikama penisa.

Sada kada smo pripremili teritorij da je slanje slika penisa vrlo ozbiljna stvar, krenimo dalje. Iako istraživanja pokazuju kako žene u globalu ne vole primati slike penisa, postoji mali dio njih koje to vole. Zbog te većine, odabir kome poslati takvu sliku postaje pravi izazov.

Kada ne slati sliku svog penisa

Primanje slike penisa onako iz čistog mira, curama bi se moglo činiti kao napad na njihovu privatnost. Ako ona nije željela primiti takvu sliku, a primi je, svaka sljedeća poruka na njezinom mobitelu njoj će se činiti kao da joj opet stiže neželjena slika, što izaziva nelagodu. Razgovarat će s prijateljicama o tome što je muči, spomenuti vas i tu za vas kreću problemi, barem s društvenom gledišta.

Pogotovo nemojte slati sliku vašeg penisa ako ste još u fazi dopisivanja s nekom curom. Tu će vjerojatno biti kraj vaših nadanja u normalnu vezu, jer ste automatski proglašeni perverznjakom.

Kada i kakvu sliku poslati

Poanta prošlog dijela – morate vrlo dobro poznavati curu kojoj šaljete sliku vašeg penisa. Budite sigurni da je jednako toliko otkačena koliko i vi, ili vam je ona prva poslala seksi sliku.

Sada kada ste 99% sigurni da neće biti trajnih posljedica nakon što pošaljete sliku, postoji par pravila koje bi trebali imati u vidu. Kao prvo, kada djevojka vama šalje sliku, uvijek je sigurna da je ispala najbolje što može. Tako i vi morate dati sve od sebe da slika ispadne lijepo. Pazite na rasvjetu, a pogotovo na pozadinu fotografije. Sigurno vam neće pomoći ako u pozadini vidi vaš komplet Lego kockica iz mladosti ili otvorenu zahodsku školjku.

Također, uključite vaše ruke. One cure koje vole dobivati takve slike kažu kako vole vidjeti jednu ruku na slici, bilo da drži korijen penisa ili jednostavno je tamo. Zaboravite na druge predmete na slici koji bi pokazali usporedbu veličine. Cure u tome vide vašu nesigurnost i suprotno je bilo čemu seksi.

Kako biti sigurni da možete poslati sliku? Postoji samo jedan način – probajte. Uzmite u obzir napisano, vjerujte toj curi, uzmite mobitel i dajte si oduška. I kao što je jedan nesretnik jednom rekao: “Nikada nemojte uključiti i vaše lice uz sliku penisa! Nikada ne znaš gdje će završiti.”

Loading...

Nenad Kocijan

“Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.