7 osobina zbog kojih žene obožavaju samopouzdane muškarce – Macho.hr
Loading...
7 osobina zbog kojih žene obožavaju samopouzdane muškarce 7 osobina zbog kojih žene obožavaju samopouzdane muškarce

Samopouzdanje je jedna od značajki koja vas može dovesti daleko, bez obzira da li se radilo o poslu, svakodnevnom životnim situacijama ili suprotnom spolu. Već smo pisali o seksualnom samopouzdanju ili o tome kako ostaviti dojam samopozdanog muškarca, no još nismo pisali o tome zbog čega se žene obožavaju muškarce koji zrače samopouzdanjem. Ovo su samo neke od stvari koje samopouzdane muškarce čine toliko privlačnima suprotnom spolu.

Odlučnost

Neodlučne osobe koje ne znaju ili se boje donijeti odluku, jednostavno nisu ono što privlači žene. One vole muškarce sa stavom, muškarce koji donose odluke i drže ih se pod svaku cijenu.

Vjera u sebe

Da bi drugi vjerovali u vas, prvo vi morate biti taj koji vjeruje u sebe i svoje sposobnosti. Svako pokazivanje slabosti ili sumnje u svoje mogućnosti, moglo bi rezultirati time da osobe koje vas okružuju izgube vjeru u vas.

Pozitivnost

Samopouzdanje sa sobom donosi i pozitivnu energiju, nadu u bolje sutra, što je samo po sebi dovoljno da budete osoba koju će svi gledati s divljenjem, pogotovo tijekom ovih tmurnih vremena.

Privlačnost

Osobe koje su samopouzdane odaju dojam da su pune života, da uživaju, a ta pozitivna energija privlači ljude i oni žele biti u njihovoj blizini. Da, i žene također žele biti u njihovoj neposrednoj blizini.

Profinjenost

Iako žene smatraju samopouzdane muškarce profinjenima i to je jedan od razloga zbog kojih su im privlačni, pripazite da ne prijeđete tanku granicu između samopouzdanja i umišljenosti.

Osobine vođe

Vjerujte, kad imate moć i karizmu da okupite ljude koji će stati iza vas i krenuti u nepoznato, budite sigurni da ćete i ženama biti neodoljivi. Zapamtite, moć je najveći afrodizijak.

Vladanje razgovorom

Žene ne vole muškarce koje je lako zastrašiti, koji će zamuckivati, znojiti se ili biti nesigurni kad se nađu u njihovom društvu. One vole muškarce koji znaju preuzeti kontrolu, koji su sigurni u sebe i uvijek drže konce u svojim rukama.

Loading...

Mr. Orange

No comments so far.

Be first to leave comment below.