Dnevnik male nezasitne: Sretan rođendan! – Macho.hr
Loading...
Dnevnik male nezasitne: Sretan rođendan! Dnevnik male nezasitne: Sretan rođendan!

Velik sam fan rođendanskih proslava. Možda zato jer su dostupne ogromne količine hrane i alkohola. Prošli tjedan sam se s dragim zaputila na proslavu rođendana njegove sestrične. Hrana je bila odlična, a obilje alkohola garantiralo je dobru zabavu. Tako je i bilo. Popila sam taman da postanem užasno napaljena. Počela sam tražiti svoju snažniju polovicu i nakon 5 minuta našla sam ga kako priča s nekim dosadnim ljudima. Pristojno sam ih upitala mogu li ga nakratko posuditi na što su mi oni smiješkom kimnuli u znak odobravanja. Uhvatila sam ga za ruku i rekla mu da ga neopisivo želim u svojim ustima. Primijetila sam kako su mu se zjenice proširile i kako mu se smješak rasteže od uha do uha.

Krenuli smo u potragu za nekim mjestom gdje bih mogla svoju seksualnu energiju ispucati na njegovom kurcu. Na katu se nalazila prazna kupaonica u kojoj se, na moju sreću, nalazila perilica rublja koja je radila. Ušli smo unutra i pritvorili vrata. Bili smo sigurni da su svi dolje i da nitko neće doći gore. Moj mali me uhvatio za dupe i digao da sjednem na perilicu rublja. Počeo me ljubiti po vratu, otkopčao mi bluzu, izvadio sise iz grudnjaka pa ih počeo mjesiti i masirati. Lizao je i grickao moje tvrde bradavice dok mi je perilica masirala nabrekli klitoris. Raširila sam noge, a on mi je pomaknuo gaćice i ušao u mene. Bez ikakvog nepotrebnog maženja krenuo ga je nabijati.

Nakon nekog vremena izvadio ga je van i glavićem mazio moju vlažnu macu koja se cijedila, dovodeći me do ludila. A onda sam slučajno pogledala prema vratima i imala što i vidjeti – nepoznat frajer nas je gledao i drkao – na hodniku! Moja snažnija polovica isprva nije shvatila što se događa, sve dok ga nisam prekinula i ukazala mu na uljeza. Nasmiješio se je i kleknuo ispred perilice za rublje. Svojim je dugim jezikom pisao abecedu na mom klitorisu, a ja sam uspjela razabrati samo prvih nekoliko slova. Frajer nas je gledao i približavao se.

U jednom je trenutku ušao u kupaonicu, stao kraj mene i počeo mi maziti grudi i ljubiti vrat, što mom dečku uopće nije smetalo. Dapače, on je svoje jezične vježbe podigao na novu razinu. Jezik mi je gurao duboko u picu, a dva prsta nabio u guzu, brzo ih nabijajući. Ova mi se situacija dogodila prvi puta u životu pa nisam znala kako reagirati. Odlučila sam se opustiti i prepustiti u ruke svog dečka i zgodnog neznanca. Dečko me uhvatio za ruku i naredio mi da kleknem. Stavio mi je kurac u usta, a moj je jezik šarao po njegovom velikom glaviću dok sam ga usisavala sve jače i jače. A tada me povukao za kosu i bacio na sve četiri. Ušao je straga u mene i rekao mi da uslužim našeg novog prijatelja. Neznanac se također kleknuo, svukao hlače i izvadio svoje iznenađenje koje je na moju sreću bilo dugo i debelo. Stavila sam ga u usta i počela ga gurati do grkljana. Nemam refleks gutanja pa mogu i najveće kite gurati duboko u svoje tanko grlo.  Njegov sam kurac gurala dok ga nisam strpala cijeloga u usta a drugi mi je kurac mazio g točku. Moram priznati, bila sam u ekstazi. Nisam imala pojma da je seks s dvojicom muškaraca toliko prokleto dobar.

Nije dugo trebalo da se približim vrhuncu. Dok me dečko pljuskao po guzi nabijajući ga do boli, drugi je lik gurao svoju kurčinu u moja usta, čupajući me za kosu, tako da sam jedva disala. Počela sam stenjati sve glasnije i glasnije, dok nisam osjetila val topline i tisuću žmarci kako prolaze mojim tijelom. Orgazam mi je putpuno preplavio tijelo. Nakon nekoliko sekundi, kada sam došla k sebi, znala sam da se moram odužiti dečkima što su me tako dobro izjebali. No nisam morala ništa reći. Neznanac mi je pokazao da opet kleknem. Njegov sam kurac ponovo krenula sisati dok mi ga je dragi drkao u lice. Kako ne bi bilo nepošteno, odlučila sam njegov staviti u usta dok je ovaj drkao i tako naizmjence. U jednom sam trenutku otvorila oči i vidjela kako dva seksi lika drkaju u moje lice.

Nedugo zatim, osjetila sam mlazove sperme kako me špricaju. Otvorila sam usta kako bi nešto njihovog finog soka koji se cijedio uspjela i polizati. Sperma je štrcala na sve strane – ušla mi je u oči, nos i zalijepila se na moju kosu. Ovakvu ogromnu količinu nikada do sad nisam dobila. Najprije sam oblizala jednog, a zatim drugog. Jezikom sam im ulaštila glaviće. Našla sam maramice i nekako uspjela obrisati svu tu spermu sa svoga lica. Neznanac se nasmijao i otišao.

Takvi su rođendani, treba sve počastiti.

Loading...

adminmacho

No comments so far.

Be first to leave comment below.