Dnevnik “Male Nezasitne”: Igre u kadi – Macho.hr
Loading...
Dnevnik “Male Nezasitne”: Igre u kadi Dnevnik “Male Nezasitne”: Igre u kadi

Nedavno me moja bolja polovica odlučila iznenaditi romantičnim potezom. Napunio je našu veliku kadu toplom vodom i mirišljivom pjenom. Ugasio je svijetlo i zapalio svijeće. Pozvao me u kupaonicu i rekao da da ćemo se zajedno okupati.

Skinuli smo se i ušli u kadu. Sjela sam leđima ispred njega i počeo me masirati. Njegove snažne ruke glatko su klizile po meni. U jednom me trenutku zgrabio za grudi te počeo i njih masirati. Bradavice su mi se ukrutile a on je to primijetio. Kružnim pokretima ih je mazio i ja sam potpuno uživala. Ruka mu je skliznula ispod vode i našla se na mojoj maci. Naslonila sam se na njega i prepustila se dodiru njegovih prsti na mom nabreklom klitorisu. Okrenula sam se i počela ga ljubiti. Njegova ogromna tvrda kita škakljala me po leđima a njegovi prsti na mom klitorisu su promijenili tempo i postajali sve brži i jači. Nisam mogla izdržati ni jedne sekunde više, htjela sam ga u sebi čim prije. Ustala sam se i kleknula, dižući ga iz tople vode. Zaljepila sam svoja usta na njegova jaja, mazila ih, lizala i cuclala lagano drkajući njegovu veliku kitu.

Nakon što sam završila s jajima, prebacila sam se na korijen kite i lizala ju od dolje prema vrhu. Ostala sam na glaviću i posvetila mu više pažnje. Počela sam ga sisati, jezikom kružeći oko glavića. Potpuno je poludio. Lagano sam se odmakla od njega, okrenula se na sve četiri tako da mi je samo guza virila van iz vode. Shvatio je što želim i ušao u mene. Gurao ga je sporo i nježno a onda, nakon par minuta, počeo gubiti kontrolu i nabijao ga je sve jače i brže. Osjetila sam njegov nabrekli glavić kako mazi moju G točku i osjećala sam se kao da sam u sedmom nebu. Nabijao me sve jače i dublje, uhvatio me za kosu, začupao i pljeskao po guzi. Uzbudila me spoznaja da sam njegova mala robinja i da mi može raditi što god poželi. Udarci po guzi postajali su sve jači a stisak na kosi sve čvršći. Da, bila sam njegova mala droljica i obožavala sam to. Tada je ruku s mojih bokova premijestio na klitoris i masirao ga sporo i nježno a potom sve brže i brže, baš onako kako volim. S takvim prstima i prekrasnom kitom u sebi nisam se mogla ni željela suzdržavati. Eksplodirala sam. Od užitka sam stenjala i vrištala.

Nakon što sam doživjela jedan od najboljih orgazama u životu, odlučila sam njemu podariti najbolji i najjači orgazam o kojem je mogao samo sanjati. Rekla sam mu da ustane i u trenutku sam opet bila na koljenima. Nije bilo vremena za nježne pokrete, kitu sam stavila u usta i nabijala je do grla. Rukama me obuhvatio za glavu i nabijao ga sve jače i dublje. Nisam mogla a da ne pomislim kako je super imati ovakvu kurčinu u ustima, takav glavić koji mi je probijao grlo. Malo sam odmaknula glavu i usta fokusirala na glavić. Desna ruka imala je zadaću nastaviti drkati a lijeva je lagano skliznula na njegovo predivno, čvrsto dupe. Kažiprstom sam ga mazila i onda ga gurnula unutra. Nježno i sporo masirala sam njegovu prostatu, ne prestajući pušiti i drkati njegovu kitu koja je bila toliko nabrekla da sam imala osjećaj da će svršiti iste sekunde. Postao je svjestan toga što sam napravila i jednostavno se prepustio. Prostata mu je potpuno nabrekla a ja sam uživala glumeći zločestu medicinsku sestru i masirala je i dalje. Moja ruka drkala je sve brže a usta su glavić usisavala sve jače. Osjetila sam da je pri kraju i čim sam pomislila na to, on je počeo stenjati da bi na kraju zavrištao od užitka. Usta su mi bila puna njegove ukusne sperme a svršio je stvarno mnogo. Toliko da sam je dva puta morala gutati, pazeći da mi slučajno koja kapljica ne pobjegne.

Prst sam sporo izvadila iz njegove guze a glavić nastavila ljubiti. Pogledao me s oduševljenjem u očima i rekao da mu je ovo bio najsnažniji i najbolji orgazam u životu. Rekla sam mu da je to nagrada jer mi je odlučio prirediti romantičnu kupku. Noge su mu drhtale od jačine orgazma pa smo odlučili još malo ležati u kadi i uživati.

Evo, tako to biva kad za bolju polovicu učinite nešto lijepo. Dobro se dobrim vraća. No, u mom slučaju se vraća u obliku orgazma koji odsječe noge.

Loading...

adminmacho

No comments so far.

Be first to leave comment below.