Top 10 obdarenih cura iz Japana – Macho.hr
Loading...
Top 10 obdarenih cura iz Japana Top 10 obdarenih cura iz Japana

Kada govorimo o lijepim i obdarenim ženama Japan nam vjerojatno i nije prva asocijacija, no sigurni smo da ćemo ovim tekstom i fotografijama razbiti i taj mit.

Miwa Oshiro

Miwa-Oshiro

Ova 30-godišnja glumica i model s Japanskog otoka Hokkaida osim što ima velike i lijepe grudi ima i predivne oči te je prava šteta da je već nekoliko godina rijetko pojavljuje u javnosti. U razdoblju od 2001. do 2006. godine snimila je 16 filmova, među kojima su najpoznatiji “Eiken” i “Hunabku”.

Nonami Takizawa

nonami-takizawa-nonamin

Od samo kratkog pogleda na njene grudi u tijelu se počinju odvijati neobični kemijski procesi pa stoga ni ne čudi da su je domovini prozvali Nonamin. Do sada je snimila pet filmova, glumila u dvije serije, snimila dva glazbena singla i bezbroj izazovnih fotosessiona za razne časopise.

Megumi (Yamano) Furuya

megumi-yamano

Megumi je njeno umjetničko ime i gotovo da nema Japanca koji nije čuo za nju. Snimila je bezbroj televizijskih reklama i dva dugometražna filma.

Eiko Koike

Eiko_Koike

Zasigurno jedna od najpopularnijih japanskih javnih ličnosti. Snimila je petnaestak filmova, a posljednji je “Unforgiven”, snimljen ove godine. Vrlo je cijenjena glumica što potvrđuju i dvije nagrade za najbolju glumicu (Mainichi i Yokohama filmski festivali), a također je bila nominirana za najbolju sporednu ulogu (Japanska akademija za filmsku umjetnost).

Harumi Nemoto

Nemoto-Harumi

Sa svojim bujnim grudima i 166 centimetara visine Harumi je pravi bombon zbog kojeg se isplati prosurfati za cijene aviokarti do Japana, točnije prefekturu Chiba. Za život zarađuje kao bikini model te pisanjem za japanski mjesečnik Manga Life.

Ourei Harada

ourei-harada

Pravim imenom Machiko Tezuka, karijeru bikini modela počela je s navršenih 18 godina, a uz to pjevala je i u japanskoj glazbenoj teen senzaciji SKE48.

Yoko Matsugane

yoko-matsugane-sise

Tridesetogodišnjaka zamamnih grudi iz prefekture Ibaraki u razdoblju između 2002. i 2010. godine glumila je u 36 filmova te u nekoliko popularnih televizijskih show programa. U posljednje vrijeme najviše se bavi puštanjem glazbe te kao DJ nastupa po klubovima u Japanu, Australiji i Singapuru. Ne bismo imali ništa protiv ovo ljeto vidjeti je i u domaćim klubovima, premda i samo kao “predgrupa” Nikki Belucci.

Aki Hoshino

aki_hoshino

Iako najstarija na ovom popisu, sa svojih 36 godina, Aki Hoshino i dalje je jedna od najsekseplnijih žena azijskog kontinenta. Rođena u Tokyu, karijeru je započela kao bikini model, više puta je krasila časopisa Sabre (nešto poput japanskog FHM-a). Glumila je u više desetaka filmova.

Reon Kadena

reon-kadena-japan

Trenutno jedna od najtraženijih glumica i modela u Japanu, poznata još i pod imenima Leon Kadena i Minamo Kusano. Zbog savršenog izgleda idol je mnogih mladih djevojaka u Japanu, a budući da smo mi vrlo skromni, najviše nas se dojmio jedan njezin kratak gif filmić.

Miri Hanai

miri-hanai

Prekrasna djevojka, radi kao model, pjeva i glumi, izuzetno popularna u Zemlji izlazećeg Sunca. Glumila je u 16 japanskih filmova, nastupa u raznim zabavnim emisijama, snimila je glazbeni maksi singl “Premontion” koji se prodavao zajedno s DVD-om kako bi mušku publiku još više zainteresirali za njenu glazbu.

>>> 10 trenutno najpopularnijih porno glumica

>>> 10 vrućih cura iz Švedske

>>> 10 najvećih silikonskih umetaka

Loading...

Macho Red

For beach 2050 I’ll look sexy, young and slim,
I’ll learn healthy cooking, it’s gonna be my thing,
But first I’ll have a pizza with extra everything.